Over ons

Over Rolbatech Transporttechniek

De ervaren rollenbanen specialist.

Welkom op het online bestelplatform van Rolbatech Transporttechniek.

Rolbatech Transporttechniek uw juiste partner op het gebied van transporttechniek. Dit klinkt misschien wat onbescheiden van ons, maar wij hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring binnen de transporttechniek. Ruime ervaring van een enkele rollenbaan tot complete transportinstallaties, dus wij denken voor u juiste aanspreekpunt te zijn. Een aanspreekpunt voor als het gaat om het oplossen van uw transportvragen.

Het transport van dozen, kratten, pakjes etc. tot en met het transport van pallets. Rolbatech Transporttechniek kan u hierbij de helpende hand bieden.

Blume Rollen GmbH

Deze ruim 30 jaar ervaring hebben wij opgebouwd tezamen met onze vertrouwde leverancier en producent binnen de transporttechniek, Blume Rollen GmbH. Producent van een losse draagrol tot een compleet transportsysteem. Blume Rollen GmbH uit Duitsland staat hierin voorop als het gaat om kwaliteit,  het bieden van de modernste oplossingen gecombineerd met scherpe prijsstellingen en dat alles ook nog eens binnen acceptabele levertijden.

Blume Rollen, bestaat inmiddels meer dan 60 jaar,  is een grote machinefabriek met 2 vestigingen in Duitsland, één in  Radevormwald  en één in Wittenberg. Zij richten zich voornamelijk op het uitwerken, innoveren en produceren van componenten en systemen.  Hierbij werken zij uitsluitend en exclusief samen met voor hen vertrouwde en ervaren partners. Een partner die de eindklant op de juiste wijze en de  juiste toepassing en oplossing kan adviseren. Om die reden werkt Blume Rollen dan ook al jaren samen met de mensen achter Rolbatech Transporttechniek, want niet het bedrijf, maar de mensen achter het bedrijf hebben de uiteindelijke ervaring.

Advies?

Rolbatech Transporttechniek is centraal gevestigd in Nederland, en voor advies komen wij graag bij u langs. Wij bekijken hierbij uw situatie om gezamenlijk tot een juiste oplossing te komen.

Dealer / Tussenhandel?

Wilt u als dealer of als tussenhandel rollenbanen van ons afnemen voor uw relatie? Geen enkel probleem, doordat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren kunnen wij uw zendingen direct bij uw eigen relatie afleveren. Dit uiteraard geheel neutraal en naar uw wens zelfs voorzien van uw eigen vrachtbon / pakbon. Gemakkelijk, snel en tot tevredenheid van uw eindklant.

blume bedrijfspand rolbatech_02
Productielocatie Blume Rollen GmbH

Contactgegevens

  • Rolbatech Transporttechniek
  • Zevensterweide 12
  • 3448 JT Woerden
  • +31 (0)348 430502
  • info@rolbatech.nl
  • Kvk-nummer:67889689
  • BTW-nummer: NL001986622B97
rollenbaan kunststof rollenbaan webshop_01
Harmonica wieltjesbaan
rollenbaan staal rollenbaan webshop_01
harmonica rollenbaan rollenbaan webshop_02