Hoe wordt uw bestelling geleverd?

Hoe eenvoudig kunt u bij ons betalen?

Franco Levering

Alle rollenbanen en wieltjesbanen worden door ons zonder bijkomende transportkosten (franco) bij u afgeleverd. Bestelt u kleine onderdelen tot een bedrag van € 100,-- dan vragen wij u een kleine bijdrage in de verzendkosten.

De door u bestelde producten worden afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres. Wij gaan er vanuit dat de locatie bereikbaar is met een vrachtwagen.

De banen, ondersteuningen en eventueel bestelde accessoires worden door ons rechtstreeks vanuit de fabriek naar uw locatie verzonden. Dit scheelt uiteraard in extra transportkosten en u beschikt daarnaast ook nog eens sneller over uw bestelling.

Meer informatie over de levering en onze condities kunt u nalezen in onze leveringsvoorwaarden.

Levertijd

Wij streven er uiteraard naar uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Veel onderdelen, banen en steunen liggen dan ook klaar voor verzending. Afhankelijk van de omvang van uw bestelling kan het voorkomen dat wij bepaalde banen nog moeten assembleren. De levertijden zoals wij die nastreven varieëren daarbij van ca. 3 tot 7 werkdagen. Dit zoals aangegeven afhankelijk van de omvang en aard van uw bestelling. Wilt u graag een indicatie voordat u besteld, stuurt u ons dan even een berichtje met een korte indicatie van uw bestelling zodat wij de levertijd hiervoor exact kunnen bepalen.

Heeft u spoed, uiteraard is dat ook geen probleem, stuurt u ons dan ook eerst even een bericht, of belt u ons, wij kunnen dan de mogelijkheden bepalen zodat u niet voor onaangename verrassing kunt komen te staan.

Onze leverbetrouwbaarheid met betrekking tot onze levertijden bedraagt maar liefst 99,8% dat willen wij uiteraard zo houden daarom spannen wij ons tot het uiterste in om de opgegeven levertijden te realiseren.

Betalingsmethoden

Op ons bestelplatform van Rolbatech Transporttechniek bieden wij u meerdere van de meest gebruikelijke betalingsmogelijkheden t.w.:

iDeal

ideal

Bij betaling per iDeal rekent u direct uw bestelling af bij het afronden. Voordeel van het betalen per iDeal is dat uw goederen direct worden geassembleerd en klaar gemaakt voor verzending. Bij betaling per factuur achteraf dienen wij namelijk eerst uw bedrijfsgegevens te controleren alvorens een bestelling definitief wordt uitgevoerd.

Betaling na levering (op factuur):

nalevering

Natuurlijk kunt u ook een bestelling plaatsen waarbij wij u na levering de factuur toezenden. Na het afronden van uw bestelling wordt deze door ons gecontroleerd alsmede zullen wij, zeker bij een eerste bestelling, uw bedrijfsgegevens controleren. De levertijd zal hiermee 1 tot 2 dagen langer kunnen zijn ten opzichte van de betaling per iDeal.

Wanneer u kiest voor "betaling na levering" ontvangt u van ons een factuur zodra de goederen worden afgeleverd. Wij verzoeken u vervolgens vriendelijk de betalingstermijn te hanteren van 8 dagen na factuurdatum.

PayPal of Creditcard:

PayPal Logo

Via het betaalplatform PayPal kunt u eenvoudig de bestelling afrekenen via uw PayPal account of gebruikmaken van uw creditcard.