Montage Rollenbanen

Plaatsing en montage van uw rollen- en wieltjesbanen.

Geassembleerd.

De montage c.q. plaatsing van de rollenbanen en wieltjesbanen kan prima door u in eigen beheer worden gedaan.

Nagenoeg alle door ons geleverde rollenbanen en wieltjesbanen zijn grotendeels voor-gemonteerd en vragen bij u op de locatie geen of slechts weinig montage werk.

Zo worden de harmonica rollenbanen en de harmonica wieltjesbanen direct gebruiksklaar geleverd.

De rollen- en wieltjesbanen voor de meer vaste opstelling worden in segmenten geleverd van maximaal 3 meter lengte die eenvoudig gekoppeld kunnen worden door de bijgeleverd koppelstukken. De baan elementen zelf zijn al helemaal geassembleerd d.w.z. alle rollen zijn gemonteerd inclusief de eventueel optioneel bestelde zijgeleiding.

Het enige dat over het algemeen bij een vaste opstelling dient te gebeuren is het plaatsen van de ondersteuningen. Ook deze zijn al helemaal samengesteld en kunnen eenvoudig onder de diverse segmenten van de rollenbanen geplaatst worden.

De montage is dus feitelijk heel eenvoudig en 95% van onze relaties kiest er dan ook voor dit in eigen beheer te doen. Toch nog wat hulp nodig, kijk even op onze support pagina.

Montage door Rolbatech.

Mocht u tegen de montage opzien, of de totale opstelling is zodanig groot dat dit voor uw bedrijfsvoering teveel tijd in beslag neemt, dan kunnen wij uiteraard deze montage voor u verzorgen.

Graag maken wij hier separaat een aanbieding voor, maar nogmaals benadrukken wij graag dat juist het systeem van onze banen zodanig is ontwikkeld dat de montage bij u zo eenvoudig mogelijk is gemaakt.

Als u een offerte aanvraag doet voor de rollenbanen kunt u een aanvraag voor de montage direct op dit formulier meenemen in het tekstvak voor de opmerkingen.

rollenbaan kunststof rollenbaan webshop_01
h steunen rollenbaan webshop_01
monteur rolbatech